blanco

Formulari d'inscripció

Els camps marcats amb * són obligatoris. Abans d’enviar les teves dades, revisa-les i comprova’n l’ortografia, ja que rebràs un diploma per participar en el concurs.

Després d’inscriure-t’hi, rebràs un número d’identificació per correu electrònic, que et caldrà per enviar més endavant el teu treball. No l’oblidis.

Si us plau, no ho escriguis tot en majúscules.

DADES DEL PROFESSOR I DEL CENTRE

(comprova que està ben escrit, és fonamental)
(comprova que està ben escrit)
Tipus de centre *

XARXES SOCIALS DEL DOCENT I / O DEL CENTRE

DADES DE L’EQUIP DE TREBALL

¿Investigaràs sobre un d'aquests temes (voluntàries)?

Nivell educatiu *Nombre d'integrants de l’equip *
Per a més informació, consulti les bases del concurs
Per a més informació, consulti la Política de Privacitat

D’acord amb el que estableix la legislació de protecció de dades, l’informem que CEDRO tractarà les dades de caràcter personal proporcionades per gestionar la seva participació al concurs organitzat per l’Entitat, així com per mantenir-lo informat, emparant-se en el consentiment que ha expressat l’interessat en emplenar i enviar el formulari marcant la casella d’acceptació de la Política de Privacitat, la casella d’acceptació de les bases del concurs i la relativa a l’enviament d’informació.

CEDRO no cedirà les dades a cap tercer, llevat que en tingui l’obligació legal.

Té dret a l’accés, la rectificació, la supressió, l’oposició, la limitació del tractament i la portabilitat de les seves dades de caràcter personal, així com té, també, la possibilitat de revocar el consentiment. Pot exercir aquests drets enviant a CEDRO un comunicat per correu electrònic (cedro@cedro.org) o per correu postal C/ Alcalá, 21, 2.º Dcha., 28014, Madrid) en el qual faci constar el nom, els cognoms i l’adreça de correu electrònic. Per a més informació, consulti la Política de Privacitat.